Van Plantgroentje tot
Plant Stylist!

Hoi!

Mijn naam is Davy en ik ben sinds 2018 de trotse eigenaar van Pilea Power. Wat begonnen is als kleine webshop, is uitgegroeid tot een adviesfunctie als Plant Stylist voor particulieren en bedrijven!

 

Zelf heb ik +100 planten in huis, in alle kamers en hoekjes. Een ware urban jungle en dus ook de nodige expertise om je bij te staan met de klassiekers on de planten als ook de exotische exemplaren.

 

Hoe dit begon?

Toen ik 10 jaar was, had ik reeds een cactustuintje in mijn kamer waar ik voor zorgde en waar ik de gekleurde grindkiezels zo uitkoos dat het perfect paste in het interieur van mijn kamer. Wie had kunnen denken dat dàt het begin was van zoveel groens.

Toen ik vele jaren later een Pilea-stekje ruilde met een vriendelijke juffrouw in Mechelen, begon het verzamelen en kweken pas écht!

 

In geen tijd was die ene stek uitgegroeid tot een heuse collectie van allerlei Pilea's. Ik stekte, verpotte, gaf ze een mooie pot en kleedde de mooiste plekjes in ons huis ermee aan. Dit doe ik nu ook voor anderen!

Ondertussen werkte ik al voor bedrijven en particulieren; bestaande ruimtes of nieuwbouw. Met mijn eigen flair en toets, maken we er altijd een succes van!

 Tot binnenkort!!

Davy

B09CDB72-0AF4-48E2-BE0D-95050CF6F6A4.JPG.jpg

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt voor de inschrijving!