From plantbaby to plantdad!

Hoi!

Mijn naam is Davy en ik ben sinds 2018 de trotse eigenaar van Pilea Power. Wij hebben talloze planten in huis, in alle kamers en hoekjes. Een ware urban jungle! 

 

Hoe dit begon?

Toen ik 10 jaar was, had ik reeds een cactustuintje in mijn kamer waar ik voor zorgde en waar ik de gekleurde grindkiezels zo uitkoos dat het perfect paste in het interieur van mijn kamer. Wie had kunnen denken dat dàt het begin was van zoveel groens.

Toen ik vele jaren later een Pilea-stekje ruilde met een vriendelijke juffrouw in Mechelen, begon het verzamelen en kweken pas écht! In geen tijd was die ene stek uitgegroeid tot een heuse collectie van allerlei Pilea's. Ik stekte, verpotte, gaf ze een mooie pot en kleedde de mooiste plekjes in ons huis ermee aan. Dit doe ik nu ook voor anderen!

Niet veel later werd de verzameling aangevuld met allerlei andere kamerplanten en startte ik mijn webshop/blog om mijn ervaring en passie te delen met jullie! Ik doe dit zoveel mogelijk met oog voor duurzaamheid; het bezoeken van een kringloopwinkel voor een mooie pot is een toffe activiteit op zich én je werkt aan aan duurzamere planten-samenleving. Win-Win-Win!!

Nu bied ik deze potten mét plant aan in onze webshop en krijg je voor iedere plant de juiste verzorgingstips cadeau in een cool care-schema! Zo vergeet je nooit welke plant wanneer aandacht nodig heeft ^^

Naast potten&planten mag je mij altijd contacteren voor plantvragen, workshops geven en advies om je huis om te toveren tot een planten-thuis.

 

 Tot binnenkort!!

Davy

272A17C6-EE8D-4BE7-A28C-E3302AE4844D.jpg

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bedankt voor de inschrijving!