Plant Stylist

Persoonlijke begeleiding bij het kiezen van planten & potten op maat van je huis of professionele ruimte, dat krijg je bij de Plant Stylist van Pilea Power!

Wil je een interieur met planten die overleven, maar gaan ze bij jou steeds kapot? Toeval of maak je steeds de verkeerde keuzes?

Wil je je interieur aankleden met planten, maar geen idee hoe er aan te beginnen of welke te kiezen?

Ik begeleid u graag hierbij en houd rekening met uw smaak, budget én tijd die u aan planten & potten kan besteden.

 

U leren kennen is zeer belangrijk voor mij, zodat ik een perfect beeld kan scheppen van uw verwachtingen. U kan dan ook rekenen op uw eigen Plant Stylist!

 

Persoonlijk contact, op maat werken en paraat staan met plantenadvies is mijn passie!

Bekijk onze aanpak en ons aanbod!

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
1/2
IMG_6360.jpeg

Planten brengen kleur, leven en balans in je interieur. Ze maken het volledig 'af'. Daarnaast zuiveren ze ook nog eens de binnenlucht!

Davy, Plantstylist

Onze aanpak

 

WENSEN

In een mondeling (digitaal of face-to-face) gesprek, peilen we naar uw verwachtingen, uw noden, uw smaak en uw 'goesting' om voor planten te zorgen

MOODBOARD

Op basis van deze 'wensen' en in combinatie met foto's van uw interieur, maken we een moodboard per kamer met verscheidene planten-opties

KIEZEN

We kiezen, afhankelijk van uw smaak én budget, de juiste plant uit voor uw kamer(s). U ontvangt, eveneens per kamer, een lijst met de gekozen planten

STYLEN

Samen met u, stylen we uw interieur met de gekozen planten. Bij elke plant leggen we op een éénvoudige manier uit hoe je de verzorging best aanpakt. 

Iedereen kan leren om een prachtig planterieur te creëren naar eigen wensen én budget! Het is mijn passie om daarbij te helpen.

Davy, Plantstylist

Copy%20of%20JXYJ2473_edited.jpg

Ons aanbod