Plant Stylist

Persoonlijke begeleiding bij het kiezen van planten & potten op maat van je huis of professionele ruimte, dat krijg je bij de Plant Stylist van Pilea Power!

Wil je een interieur met planten die overleven, maar gaan ze bij jou steeds kapot? Toeval of maak je steeds de verkeerde keuzes?

Wil je je interieur aankleden met planten, maar geen idee hoe er aan te beginnen of welke te kiezen?

Ik begeleid u graag hierbij en houd rekening met uw smaak, budget én tijd die u aan planten & potten kan besteden.

 

U leren kennen is zeer belangrijk voor mij, zodat ik een perfect beeld kan scheppen van uw verwachtingen. U kan dan ook rekenen op uw eigen Plant Stylist!

 

Persoonlijk contact, op maat werken en paraat staan met plantenadvies is mijn passie!

Bekijk onze aanpak en ons aanbod!

1/2
IMG_6360.jpeg

Planten brengen kleur, leven en balans in je interieur. Ze maken het volledig 'af'. Daarnaast zuiveren ze ook nog eens de binnenlucht!

Davy, Plantstylist

Onze aanpak

 

WENSEN

In een mondeling (digitaal of face-to-face) gesprek, peilen we naar uw verwachtingen, uw noden, uw smaak en uw 'goesting' om voor planten te zorgen

MOODBOARD

Op basis van deze 'wensen' en in combinatie met foto's van uw interieur, maken we een moodboard per kamer met verscheidene planten-opties

KIEZEN

We kiezen, afhankelijk van uw smaak én budget, de juiste plant uit voor uw kamer(s). U ontvangt, eveneens per kamer, een lijst met de gekozen planten

STYLEN

Samen met u, stylen we uw interieur met de gekozen planten. Bij elke plant leggen we op een éénvoudige manier uit hoe je de verzorging best aanpakt. 

Iedereen kan leren om een prachtig planterieur te creëren naar eigen wensen én budget! Het is mijn passie om daarbij te helpen.

Davy, Plantstylist

Copy%20of%20JXYJ2473_edited.jpg

Ons aanbod

 

Getting the basics right

 • We lijsten uw verwachtingen op tijdens een persoonlijk gesprek. Welke kamer(s) wenst u aan te kleden, hoeveel tijd wil u besteden aan de verzorging van de planten en welk budget wil u besteden aan de aankoop van planten en potten. Alles komt aan bod!
   

 • We maken foto's van uw interieur om uw smaak te capteren en hebben daarbij specifiek oog voor de lichtinval, luchtstromen en verwarmingselementen
   

 • We maken een moodboard op met verschillende opties van planten en potten. Per plek in de kamer voorzien we 3 opties.
   

 • We overlopen, samen met u, het moodboard en geven toelichting bij onze keuzes. We benadrukken ook sterk waarom we deze keuzes maakten, zodat u goed weet wat belangrijk is in uw interieur. 

Mogelijk vanaf 50 EUR!

Greenify your Interior

 • U krijgt alles uit onze formule "Getting the basics right"

PLUS

 • We maken samen met u per kamer de keuze van planten en potten
   

 • We zorgen voor de bestelling binnen uw vooropgesteld budget
   

 • We leveren aan huis en stylen, uiteraard samen met u, uw kamer(s) en overlopen nog eens voor iedere plant de verzorgingstips
   

 • U heeft recht op één opvolgingsbezoek indien dat gewenst is. Zie het als een moment waarop u al uw vragen kan stellen en extra tips kan ontvangen!

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat!